Scandal fără sfârșit între Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău. Noi acuzații aduse afaceristului

Cele două vedete vor ajunge din nou în instanță. Claudia Pătrășcanu este cea care îl cheamă pe fostul soț în fața judecătorilor.După ani de procese, scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare departe de a se încheia. Milionarul va fi chemat din nou în fața instanței. Artista se plânge că fostul ei partener se împotrivește scoaterii celor doi fii din țară. Concret, pentru a pleca în vacanțe alături de copii, cântăreața are nevoie de acordul fostului soț. Gabi Bădălău a refuzat însă în repetate rânduri să întocmească procura în acest sens.Claudia Pătrășcanu a ajuns la capătul răbdării
De aproape 4 anu, foștii soți Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au trăit viețile printre procese și drumuri la tribunal. Scandalul pare însă să nu se încheie nici în prezent. Artista își acuză fostul soț că s-ar răzbuna pe copii pentru măsura controlului judiciar care i s-a impus. Astfel, afaceristul ar fi refuzat în mod repetat să întocmească procura pentru ca cei doi copii să poată pleca în vacanță în străinătate alături de mama lor.Gabi Bădălău a primit odată cu măsura controlului judiciar și interdicția de a părăsi țara. Artista este însă convinsă că acesta ar fi motivul pentru care nu dorește ca fiii lui să călătorească în străinătate alături de mama lor. Artista a precizat că își dorește să își ducă ambii copii pa Disneyland.Mai mult, vedeta se plânge că este nevoita să pună la bătaie 1200 de euro pentru acest demers. Ambele procese deschise de Claudia Pătrășcanu se ridică la această sumă.Procedural, artista i-a deschis fostului partener două ordonanțe președențiale. Totul pentru a putea primi acordul milionarului de a pleca în vacanță alături de cei doi minori. Vedeta susține că are în plan o vacanță la Dineyland, urmată de un weekend în Istanbul.„La noi e greu să semneze hârtiile. Ca să pot pleca cu copiii undeva, trebuie să fac ordonanță în instanță. Dacă el nu poate ieși, acum toată lumea trebuie să rămână în țară. În vacanța de toamnă vreau să-i duc la Dysneyland, iar de ziua lui Gabriel, pe 25 noiembrie, la Istanbul. Va fi în week-end, facem doar 45 de minute cu avionul din Constanța. Și am făcut cerere în instanță, pentru că nu a vrut să-mi dea, de comun acord, prin notar, procură. „, a explicat vedeta.Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că fostul ei soț nu a dorit nici să se prezinte în fața instanței atunci când a fost citat. Dincolo de conflict, artista speră ca la un moment dat, fostul ei partener să arate înțelegere legată de acest context.„Nu pot să înțeleg, pur și simplu nu a vrut. Nu s-a prezentat când a fost citat.Eu vreau să-i duc pe copiii noștri în vacanță, nu pe copiii mei. Va veni sper și momentul în care va exista înțelegere. Dacă asta a fost decizia lui, ce pot spune. Înseamnă că nu-și dorește ca copiii noștri să meargă la Dysneyland. Nu primesc acordul lui decât târâtă prin instanță”, a dezvăluit artista.Claudia Pătrășcanu susține că în trecut ea nu a omis să îi acorde fostului soț procura pentru a călători alături de minori atunci când acesta a solicitat acest lucru.„I-am dat mereu. Și când a fost ziua maică-sii, a plecat cu ei în Dubai. Tot timpul am fost de acord, am trecut de securea războiului.„, a mai adăugat vedeta.După divorț, Claudia Pătrășcanu locuiește în Constanța alături de ambii fii ai fostului cuplu.

Citeste si...  Augustin Viziru, înșelat de soție. El este faimosul comediant care i-a stricat familia: „Uită-te puțin la el. Tu ai putea sa ai ceva cu el?”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi