Scandalul din familia Deliei continuă, după ce sora ei a fugit de acasă cu un alt bărbat. „Nu este frumos să vorbiți așa despre mine”

Oana Matache, sora Deliei, a anunțat că divorțează și că deja și-a făcut un nou iubit. După aceste declarații, Gina Matache, mama celor două artiste, a mărturisit că este împotriva actualului partener și că va face pentru a își proteja nepoții.Oana Matache, sora Deliei, a anunțat că va divorța de Răzvan, bărbatul cu care are doi copii. Mai mult, aceasta și-a făcut deja un nou iubit și s-a mutat cu el. Mama ei, Gina Matache, l-a criticat pe actualul partener al fiicei sale, Radu Siffredi, dar nici reacția acestuia nu a încetat să apară.După ce a aflat cu cine se iubește fiica asa, Gina Matache le-a transmis oamenilor: „Aveți grijă ce psihiatru alegeți”, semn că nu este mulțumită de Radu Siffredi, bărbatul care a făcut-o pe sora Deliei să divorțeze și să plece de acasă. La scurt timp, urmăritorii mamei Deliei au declarat că este inadmisibil ca artista să aibă o relație cu un om cu unghiile făcute și că nu este un exemplu pentru nimeni, mai ales pentru copii.După aceste declarații, iubitul Oanei Matache i-a transmis „viitoarei soacre” că este doar un rocker tatuat și că este firesc să vorbească urât la doar 28 de ani. Gina Matache a mai mărturisit că tatăl nepoților ei este un om exemplar, spre deosebire de Radu Siffredi.„În primul rând, nu este soacra mea pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. (…) Încerc și eu să mă descurc, sunt doar un rocker tatuat, după cum puteți vedea. (…) Cu multă stimă și respect, doamna Gina Matache s-a decis să posteze o poză cu mine pe Instagram, cu comentariul ”Aveți grijă ce psihiatru alegeți” (…) A filmat un telefon doamna Gina cu un alt telefon, nu se discută chestiilea asta, ea știe cu telefoanele, eu nu mă pricep. A postat două poze cu mine și o filmare cu mine (…) în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani doamna Gina, ce vreți să fac? Nu am voie să vorbesc cu…”, a mărturisit Radu Siffredi, conform spynews.ro.Iubitul Oanei Matache, scandal cu „soacra”Radu Siffredi a mai spus că nu a văzut-o niciodată pe Gina Matache și că nu crede că o va recunoaște pe stradă, chiar dacă este o interpretă de muzică populară cunoscută. El i-a mai transmis că nu are dreptul să-l critice.

Citeste si...  Mama lui Dorian Popa, prima declarație după ce artistul a fost prins drogat la volan: „Nu se va băga într-o gaură de șarpe”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi