Selly, accident pe DN1. Este amenințător! „S-ar putea să ne ciocnim”!

Selly, pe numele lui adevărat Andrei Șelaru, a fost implicat în mai multe accidente auto. Internauții au început imediat să facă mișto de abilitățile sale de codus, iar Selly nu a rămas impasibil la glumele lor. Le-a transmis să se ferească dacă dau de el în trafic.
”Nu mă deranjează absolut deloc. Aveți grijă dacă mă vedeți pe stradă, s-ar putea să ne ciocnim, cine știe, la volan e bine să fim prudenți”, a transmis Selly.
Selly, accident pe DN1
Vloggerul a făcut un accident pe DN1. În fața lui s-a format o coloană de mașini. Selly nu și-a dat seama, așa că s-a bușit în ultima mașină din coloană. A fost singura mașină pe care a avariat-o, în afara mașinii lui.
„Eram pe DN1 şi se formase o coloană de maşini în faţă şi când se formează o coloană din asta brusc uneori există riscul să se producă. A fost vina mea, nu au fost avarii serioase la maşină, nici la a mea, nici la a domnului în care am intrat”.
Nicio poliță nu acoperă pagubele lui Selly!
Deși are asigurare la bolidul de lux pe care l-a avariat, ea nu acoperă daunele!
„„Să vă spun așa cu ce probleme mă mai confrunt eu în viața mea de zi cu zi. După cum știți, am avut un mic accident cu mașina, m-am luat cu altele și am zis să o repar într-un final. Au avizat dauna și mă duc să o repar și când să mă duc să o repar, merg jumătate de București și când ajung, îmi spune că nu o pot repara. Și zic: „Cum nu pot repara la voi?” Și îmi spune: „Păi aveți polița să acopere doar service parteneri” și zic dacă nu sunt parteneri și îmi spune că nu. Eu nu mi-am dat seama (…) Te face să fii confuz” a scris Selly pe Instagram
„Nici brokererul meu de asigurare nu a știut acest lucru și am bătut drumul degeaba (…) Mă întorc la birou și mașina tot stricată este. Aveți grijă la polițe, că sunt alunecoase rău de tot (…) Nu mă duc să o repar, la băieți, la colț, mă duc să o repar la service premium”, a mai declarat vloggerul, pe Instagram.

Citeste si...  Turism: agenția Eturia mizează pe Mexic, Thailanda, Maldive, Brazilia, Indonezia, Cuba şi Sri Lanka

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi