Selly, idolul unei generații, dezvăluie că nu ai nevoie de școală pentru a face bani!

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, este un adevărat fenomen în mediul online ș mai nou în cinematografele din România! Tânărul de doar 22 de ani este unul dintre cei mai iubiți vloggeri ai momentului și a ajuns și actor și producător în filmele românești. „Romina VTM” i-a umplut conturile de bani! Da, da, ai auzit bine! Selly este o vedetă în toată regula și, dacă te-ai întrebat cum a reușit să ajungă atât de departe, e timpul să afli!
Selly nu crede în cărți!
Într-un interviu EXCLUSIV pentru emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Selly a dezvăluit cum a ajuns să își trăiască visul fără să mai meargă la facultate. Întrebat câte cărți a citit până acum, Selly a răspuns: ”Până la vârsta aceasta am citit vreo 15 cărți, din câte îmi aduc aminte.” Dar asta nu l-a oprit să ajungă acolo unde este acum!
„Îmi place să am dezbateri cu oamenii, îmi place să mă contrazic într-un mod elevat. Până la vârsta aceasta am citit vreo 15 cărți din câte îmi aduc aminte. Nu am avut timp pentru așa ceva. Eu de la vârsta de 12 ani eu muncesc.
Este foarte greu să fii credibil atunci când critici sistemul de învățământ în contextul în care tu ai fost poate un elev mediocru. Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici trei ore înainte de prima zi de a o începe. Televiziunea a reușit să mă înfrângă privind din perspectiva „Selly Show”, sunt doar câteva dintre mărturiile tânărului vlogger, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.
Chiar dacă a crescut într-o familie cu posibilități materiale modeste, Selly spune că părinții săi i-au oferit ceva mult mai important: timpul lor. Mama luio este profesoară de matematică, iar tatăl meu este inginer silvic. Ei și-au susținut de la început băiatul în arta vloggingului!

Citeste si...  WizzAir a plătit pasagerilor compensații uriașe în această vară. Ce promite compania pentru 2024

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi