Selly, jefuit de un șofer! „Mi-au fost furate echipamente video de 5000 de euro.”

Selly nu va mai avea încredere în șoferii de ride-sharing prea curând! Acesta i-a dat daună totală cunoscutului vlogger român, pe care l-a lăsat fără scule video în valoare de 5000 de euro! Cum a reușit să fugă cu camerele? Polițiștii au reușit să le recupereze!
Daună totală pentru Selly!
Selly își ține la curent fanii cu toate noutățile din viața lui. Vloggerul a trecut printr-o experiență de neuitat! Un șofer de ride-sharing și-a dat seama de valoarea echipamentelor pe care Selly le-a încărcat în mașină și a fugit cu ele!
„Fiți atenți ce s-a întâmplat astăzi! Mi-au fost furate echipamente video de 5000 de euro și ulterior înapoiate. Au fost furate de un șofer de o aplicație ride sharing. Cum s-a întâmplat?! Noi mai trimitem uneori diferite chestii… cei din echipa mea, dacă cineva nu poate ajunge și trebuie să trimit anumite echipamente de la birou la filmare, sau la cineva acasă, mai folosim aplicații de ride sharing care au opțiunea delivery. Un domn, un șofer, a luat cursa, a venit să ridice echipamentele respective, era o cameră FX3 de vreo 4000 de euro, trepied, microfon, mai multe scule și după ce a plecat de acolo cu bunurile în portbagaj, șoferul a anulat cursa pe motiv că pasagerul nu s-ar fi prezentat.”, a declarat Selly.
Șoferul a încercat să fugă!
Șoferul nici nu a dat start la cursă, ca să nu fie urmărit prin aplicație, unde fuge cu camerele.
”El nici nu a dat start la cursă, era în așteptarea pasagerului, a anulat-o pe motiv că nu s-a prezentat și a fost dat dispărut. Nu mai putea fi contactat prin aplicație, nu se mai putea face nimic. Am contactat aplicația respectivă, am scris la support, cei de la support au încercat și ei să îl contacteze, ne-au spus că nu reușesc, au încercat și telefonic și prin aplicație și ne-au încurajat să sunăm poliția, ceea ce au și făcut cei din echipa mea. S-au dus la secția de poliție cea mai apropiată, au depus o plângere, poliția s-a mișcat foarte bine și le mulțumim foarte mult. În nici două ore au găsit șoferul. Șoferul până la urmă s-a prezentat la secție, a înapoiat bunurile și, mă rog, a motivat că a avut o problemă cu aplicația … Nu ține.”, a mai spus Selly.

Citeste si...  Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare. Cântăreața a vrut să mituiască un polițist

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi