Sergiu se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani?

Sergiu a anunțat că își lansează magazin online alături de Sergiu, prietenul lui. Spune că produsele pe care vor să le vândă sunt pregătite, lipsește doar site-ul.
Sergiu se pregătește să se lanseze în afaceri. Împreună cu Mircea, prietenul său cel mai bun, fostul soț al lui Madi a ales să deschidă un magazin online.
În urmă cu câteva săptămâni, Madi anunța și ea că lansează un magazin, având deja produsele gata. Ea se pregătea să comercializeze hanorace.
Sergiu se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani

De cealaltă parte, Sergiu plănuiește să vândă lenjerie intimă cu infinit, simbolul sezonului 8 Mireasa, la care el a participat.
”Vreau să vă spun că de săptămâna viitoare vom începe să lucrăm la magazinul nostru online, un magazin de lenjerie intimă. O să afișăm și site-ul web pe care puteți să intrați. Puteți să achiziționați și de pe site-ul web, dar vom avea și un model, model cu infinit.

Vor fi lenjerie intimă și de damă, dar și de bărbați. Produsul este pregătit, doar mai avem de lucrat la site-ul web pentru că acolo ne dă cu virgulă. Comenzile vor fi doar în țară”, a spus Sergiu în timp ce era live pe Tiktok.
 

Citeste si...  Care este povestea neștiută a piesei ”Moșule, ce tânăr ești!” a trupei Andre, compusă de Săndel Bălan: „Aș fi fost milionar în dolari, am pierdut toți banii…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi