Sezonul 14 de iUmor vine cu noi reguli! „Dac-aș fi președinte“

iUnor vine cu multe noutăți! După ce Bordea și Cortea au fost cooptați în locul lui Costel, emisiunea vine cu mai multe noutăți! Magicianul Robert Tudor va face mai mutle numere de magie în culise, iar Șerban Copoț și Dan Badea vor face mai mutle farse juraților și îi vor invita la joc!
Jocuri cu surprize pentru jurații de la iUmor!
„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini… o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“
Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt încântați de jocuri. „Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult“, a declarat Delia.
„Provocările mi se par extraordinare, mai ales că le-am mai jucat. Mi se par foarte grele cele cu puzzle, eu îmi doresc victoria de fiecare dată, dar nu reușesc să fac absolut nimic, deşi mă străduiesc.“ a mărturisit și Cătălin Bordea.
Borcea despre joker și Dac-aș fi președinte
Întrebat despre Joker, Cătălin Bordea a spus: „Dacă o să câștig, o să am bunul simț să nu-l folosesc împotriva nimănui, pentru că eu țin la colegii mei“.
Nelu Cortea a vorbit despre faptul că nu îi place să piardă: „A fost oribil jocul de astăzi, am pierdut, deși, mă pricepeam la el! Nu-s niciodată o persoană competitivă, îmi place să pierd. Glumesc, sunt competitiv, doar că, în acest joc îmi place să pierd, pentru că mi-am dat seama că sunt o responsabilitate prea mare jokerii și schimbă mentalitatea celorlalți față de tine. Aşa că prefer să nu câștig!“.
Sezonul 14 din iUmor vine și cu  o nouă rubrică: „Dac-aș fi președinte“. În cadrul acesteia vor fi invitate mai multe celebrități din România, care vor dezvălui publicului cum ar arăta țara dacă ar fi condusă de ei!

Citeste si...  Muzicile Munteniei de altădată la Sala Auditorim a MNAR cu Trei Parale

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi