Sfaturile pe care Andreea Raicu le-a învățat de la mama ei! Cinci sfaturi de viață!

Andreea Raicu este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din showbiz-ul românesc. În ultimii ani, deși nu a fost prezentă atât de des pe micul ecran, ea este extrem de activă în mediul online, împărtășind cu fanii ei tot ce se întâmplă în viața ei, dar și proiectele pe care le are. Recent, ea a dezvăluit cinci adevăruri dureroase despre viață, prin intermediul rețelelor de socializare.
Andreea Raicu, adevăruri dureroase despre viață
Andreea Raicu, influencerița iubită de toți, a împărtășit cu urmăritorii ei câteva lecții importante pe care le-a învățat de-a lungul anilor prin relațiile sale, atât sentimentale, cât și profesionale. Aceste mărturisiri au fost inspirate de experiențele trăite și de obstacolele întâmpinate pe parcursul vieții.
Primul adevăr despre care Andreea Raicu vorbește este acela că: „1. Indiferent cât de mulți oameni ai în jurul tău, cât de apropiați sunt, există momente în care te simți extrem de singur și sunt situații în care doar tu poți să acționezi. Nu știu, atunci când părinții sunt bolnavi, sau ai acele momente în viață în care oamenii te pot ține de mână, dar nu-ți pot lua durerea și nici măcar nu o pot simți.
2. Să nu alegi, este o alegere, pentru că îți este atât de frică să alegi din două variante, când alegi să nu faci nimic, dar și aceea este o alegere, pentru că alegi să stai în același loc.
3.Cel mai tare te rănesc propriile așteptări pentru că, de multe ori, ai să vezi, dacă ai să te duci la momentele în care ai fost dezamăgit/ă, în spate se află niște așteptări nerealiste, dar asta vei putea vedea doar dacă poți să fii observator și nu ești în situația respectivă.
4.Toată lumea face întotdeauna, ceea ce este în interesul lui personal, oricât de dureros sau crud ar părea acest lucru. Chiar și oamenii care sunt foarte drăguți cu tine o fac pentru că au un beneficiu, acela de a se simți iubiți și acceptați. Cei care stau în situații dureroase, nouă ni se par dureroase, dar pentru ei are un sens.
5. Ce te deranjează la celălalt, cel mai probabil, se regăsește și în tine într-un fel sau altul.”, spune Andreea Raicu pe Instagram.
Andreea Raicu, despre învățăturile de la mama ei!
La finalul anului trecut, ea a trecut în descrierea unei fotografii în care apare alături de mama ei un mesaj emoționant.
”Una dintre persoanele cele mai importante din viața mea, care a avut un rol major în transformarea mea… este mama! ⁠
De la ea am învățat să mă bucur de viață, să respect oamenii, sa fiu atentă la nevoile lor, dar și să am grijă de mine… și mai ales să nu fac lucrurile în exces.⁠
⁠Am urmarit-o în fiecare etapă din viața ei și rămâne un exemplu pentru mine la cei 83 de ani. Da ai citit bine… 83 de ani!!!”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Citeste si...  Cristi Borcea, pe urmele Biancăi Drăgușanu. Valentina Pelinel l-a dat de gol

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi