Simona Gherghe, experiență înfiorătoare în vacanța din Grecia. Prezentatoarea TV a asistat la o scenă de groază: „Și-a întâlnit moartea în mare, i s-a oprit inima”

Simona Gherghe, experiență înfiorătoare în vacanța din Grecia. Simona Gherghe a asistat la o scenă de groază, în vacanța din Grecia. Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate vedete TV și are o comunitate mare de urmăritori pe rețelele de socializare. Recent, Simona Gherghe a relatat că a fost martora unor momente terifiante, în timp ce se afla în vacanță în Grecia, și o femeie s-a aventurat prea mult în apă.Simona Gherghe, experiență înfiorătoare în vacanța din Grecia. Simona Gherghe este una dintre cele mai populare prezentatoarea de pe micile ecrane. Vedeta este foarte activă pe conturile de social-media, unde interacționeză adesea cu fanii și le împărtășește diverse întâmplări din viața ei. Recent, prezentatoare a relatat o situație teribilă, la care a asistat, în timp ce se afla în vacanță în Grecia.
Simona Gherghe, experiență înfiorătoare în vacanța din Grecia
Simona Gherghe a plecat într-o binemeritată vacanță în Grecia să se relaxeze alături de familie. Din nefericire, vedetei i-a fost dat să asiste la o scenă care a marcat-o profund. Simona Gherghe a văzut cum o femeie era să-și afle sfârșitul în valurile mării. Salvamarii au sărit imediat după ea și, odată adusă la mal, au pornit manevrele de resuscitare, iar aceasta a revenit la viață.„Viața e ca o pană în bătaia vântului. Atât de fragilă. Într-o dimineață, o femeie și-a întâlnit moartea în mare. Într-o zi de sâmbăta, zi senină și caldă, cu un vânt ușor.Grecoaica intră în mare, așa cum o face de când lumea. Pe aceeași plaja, într-un ritual al vieții calme și liniștite. Azi, inima i s-a oprit în mare… Minute în sir, plaja nu a mai respirat. O tăcere grea, ca acele clipe când femeia se agață de viață. Salvatorii o resuscitează, femeile lăcrimează pe margine, își frâng mâinile, bărbații dau șezlongurile la o parte, copiii își opresc bălăceala și joaca.Se aude doar defibrilatorul și un numărat în limba greaca. Secundele trec greu. E doar vânt. Mai sunt și valurile. Și așteptarea. Respiră. Respiră… îi vad burta ridicându-se sacadat. Respira… Apoi ambulanța, vuietul care taie liniștea. A plecat.Oamenii se scutură, parcă, de povestea asta. E ca un coșmar. Dar viața e aici, acum. Ușor, ușor, plaja se anima din nou. Copiii aleargă spre mare, se aud iar râsete și pleoscăit de apă, salvamarii care mai devreme luptau cu moartea, acum pescuiesc o meduza colorată. Un băiat împarte cafele. Bate vântul și valurile se sparg ușor de mal. E viață, e aici, e acum. Viața asta atât de fragilă…’, a Simona Gherghe, în mediul online. Simona Gherghe, mesaj dur pentru Ministrul Sănătății, după ce o femeie a născut pe asfaltRecent, Simona Gherghe a abordat, pe rețelele de socializare, cazul femeii din Urziceni care a născut pe trotuar pentru că nu era nici un medic ginecolog la Camera de Gardă. Vedeta Antena 1 i-a transmis un mesaj dur dar și emoționant ministrului Sănătății și a vorbit din punctul de vedere al unei mame care s-a confruntat, la rândul său, cu neregulile din sistemul medical.„O femeie naște pe trotuar, în fața unui spital orășenesc. Un spital ca alte sute din țara asta, care nu are serviciu de urgență de ginecologie, presupun că nu are urgență nici de pediatrie. Știrea ne revoltă, ne sufocăm de neputință, dar nu-i așa că nu ne mai miră nimic în țara asta?’, și-a început Simona Gherghe mesajul.„Și totuși ce e-n neregulă? Ministrul Sănătății demite managerul spitalului. Dar ar putea demite tot sistemul, nu? Mâine se poate repeta povestea. În Țăndărei, în Dorohoi, la Făgăraș. Și puneți orice nume de oraș, care nu e resedință de județ’, a subliniat ea.

Citeste si...  Brian May – chitaristul trupei Queen, a fost înnobilat de regele Charles al III-lea

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi