Simona Trașcă, doborâtă de durere! „N-am putut nici să deschid gura. Parcă eram moartă, dar vie!”

Simona Trașcă a trecut prin clipe cutremurătoare duminică seara. I s-a blocat maxilarul și nu a mai putut să deschidă gura! Partea dreaptă a feței i-a amorțit, și nu s-a mai mișcat 40 de minute! S-a gândit că va muri, dar și-a revenit, ușor. A doua zi, s-a programat la medic.
Simona Trașcă, maxilar blocat
Simona Trașcă a resimțit și o mare durere în piept, respirând foarte greu. Apoi, starea ei s-a agravat. Au fost clipe de groază pentru modelul OnlyFans, care a fost la un pas să cheme ambulanța. A renunțat să o facă după ce și-a revenit puțin.
”A fost ceva foarte grav. N-am mai putut să mă mișc cred că 40-50 de minute. N-am putut nici să deschid gura, aveam maxilarul blocat. Parcă eram moartă, dar vie! Am simțit o mare durere în piept, respiram foarte greu. Eram amorțită pe toată partea stângă”, a dezvăluit Simona.
Simona Trașcă, clipe de groază: ”Am vrut să sun, dar…”
A vrut să-și strige mama cu care locuiește, s-o ajute. ”Mi-a trecut prin cap ambulanța, am vrut să sun, dar n-am putut să deschid gura, să strig la mama, să mă mișc, să pun mâna pe telefon, nimic”, a spus Trașcă.
”Și când mi-am revenit, m-am spălat pe față, am luat calmogen, am zis că nu mai are rost să sun la ambulanță. Dar am mai avut, așa, ca o gheară în pipet și am respirat greu. Și acum am o apăsare în pipet, dar vagă, așa…”, a mai spus Simona.
Ea a mai spus că ”atacuri de panica am mai avut, dar știu cum sunt alea, acum a fost altceva, sper că nu e ce cred eu”, a încheiat Simona Trașcă.

Citeste si...  Andreea Esca și-a pus copiii să-și câștige singuri banii de buzunar: „Stăteam acolo până făceam 80 de lei…” / Alexia a lucrat la o cafenea, iar Aris vindea cafele

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi