Simona Trașcă, doborâtă de durere! „N-am putut nici să deschid gura. Parcă eram moartă, dar vie!”

Simona Trașcă a trecut prin clipe cutremurătoare duminică seara. I s-a blocat maxilarul și nu a mai putut să deschidă gura! Partea dreaptă a feței i-a amorțit, și nu s-a mai mișcat 40 de minute! S-a gândit că va muri, dar și-a revenit, ușor. A doua zi, s-a programat la medic.
Simona Trașcă, maxilar blocat
Simona Trașcă a resimțit și o mare durere în piept, respirând foarte greu. Apoi, starea ei s-a agravat. Au fost clipe de groază pentru modelul OnlyFans, care a fost la un pas să cheme ambulanța. A renunțat să o facă după ce și-a revenit puțin.
”A fost ceva foarte grav. N-am mai putut să mă mișc cred că 40-50 de minute. N-am putut nici să deschid gura, aveam maxilarul blocat. Parcă eram moartă, dar vie! Am simțit o mare durere în piept, respiram foarte greu. Eram amorțită pe toată partea stângă”, a dezvăluit Simona.
Simona Trașcă, clipe de groază: ”Am vrut să sun, dar…”
A vrut să-și strige mama cu care locuiește, s-o ajute. ”Mi-a trecut prin cap ambulanța, am vrut să sun, dar n-am putut să deschid gura, să strig la mama, să mă mișc, să pun mâna pe telefon, nimic”, a spus Trașcă.
”Și când mi-am revenit, m-am spălat pe față, am luat calmogen, am zis că nu mai are rost să sun la ambulanță. Dar am mai avut, așa, ca o gheară în pipet și am respirat greu. Și acum am o apăsare în pipet, dar vagă, așa…”, a mai spus Simona.
Ea a mai spus că ”atacuri de panica am mai avut, dar știu cum sunt alea, acum a fost altceva, sper că nu e ce cred eu”, a încheiat Simona Trașcă.

Citeste si...  Cum aratau Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, acum 23 de ani. Imagine de colecție cu celebrul cuplu, la începuturile relației

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi