Smiley, imagine emoționantă alături de cele mai importante femei din viața lui. Ce mesaj a postat cântărețul de 8 martie: „Voi sunteți…”

Smiley, imagine emoționantă alături de cele mai importante femei se poate considera un bărbat împlinit! Îndrăgitul cântăreț a postat o imagine emoționantă alături de cele mai importante femei din viața lui. Ce mesaj a postat artistul de 8 martie pe o rețea de socializare.. Smiley, imagine alături de cele mai importante femei din viața lui. Mesajul publicat de artistSmiley, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de la noi din țară, nu numai că se bucură de o carieră la care alții numai visează, ci și de o familie frumoasă și împlinită. Cât de fericit este artistul în preajma soției și a fetiței lui.Smiley, mesaj emoționant pentru cele mai importante femei din viața luiDupă cum bine știm cu toții, Smiley este foarte activ pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care îl urmăresc în mediul online. De data aceasta, artistul a publicat pe Instagram o imagine alături de cele mai importante femei din viața lui, dar și un mesaj emoționant pentru ele cu ocazia zilei de 1 martie.Smiley le-a transmis femeilor că datorită lor se trece cu ușurință peste momentele grele. Artistul le-a făcut o urare de „La mulți ani” tuturor cu ocazia zilei de astăzi.„În toți anii ăștia, cred că s-au spus cam toate mesajele frumoase de 8 martie. Poate un lucru s-a omis. Să știți că voi sunteți principalul motiv care ne împinge să trecem peste momente grele, să ne bucurăm de fericire, să trăim mai împliniți. Împreună cu voi. La mulți ani tuturor femeilor! Sunteți vis”, a scris Smiley pe Instagram.Cum i s-a schimbat viața artistului de când a devenit tatăSmiley a mărturisit în urmă cu ceva timp, într-un interviu exclusiv pentru Xtra Night Show, cât de mult i s-a schimbat viața de când a devenit tată. Artistul a spus atunci că nu au intervenit multe schimbări, ci doar este fericit și are un altfel de program.Cântărețul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera lui, Gina Pistol, femeia în brațele căreia și-a găsit adevărata fericire și sunt de nedespărțit de ani de zile.

Citeste si...  Andra, declarații sincere despre operații estetice! „O intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi