Smiley și Pavel Bartoș, topiți după „Teambuilding”! „Am căzut de pe canapea de râs”

„Teambuiding”, unul din cele mai populare filme de după Revoluție, a avut parte de multe controverse! Acesta a împărțit lumea în două! Unii au avut o reacție pozitivă la adresa filmului, în timp ce alții au dezaprobat umorul ușor deșanțat. Smiley și Bartoș au avut o părere bună despre „Teambuilding”!
Smiley: „Nu știu ce are lumea cu filmul ăsta!”
Smiley nu a putut merge la cinema, pentru că are un program încărcat. El a preferat să urmărească filmul de acasă, pentru a avea grijă de fiica lui.
„Am văzut Teambuilding, pot să spun că am căzut de pe canapea de râs. Din păcate, nu am reușit să ajung la cinema pentru că e mai complicat pentru noi să plecăm seara în doi de acasă la cinema, din cauza fetiței care nu ne lasă. Nu știu ce are lumea cu filmul ăsta, dar mie, unul, pot să spun că chiar mi-a plăcut! Am râs foarte tare și mă bucur că a avut un asemenea succes”, a declarat Smiley.
Pavel Bartoș: „Lumea vrea să se bucure, e de bine!”
Pavel Bartoș a avut și el o reacție față de criticii filmului „Teambuilding”, produs de BRomania și Micutzu. Din moment ce s-a lansat „Ramon”, film în care joacă rolul principal, Pavel Bartoș are toate motivele să susțină filmele românești!
„Au fost și critici la adresa Teambuilding, așa este, dar eu, unul, mă bucur că au apărut filmele astea acum! Asta dovedește că publicul românesc vrea să audă filme în limba română, vrea să râdă în limba română, să plângă, vrea să suspine. Aici ține doar de noi, trebuie să facem ca publicului să-i placă filmul românesc! Felicitări celor din Teambuliding, din Mirciulică, din Romina VTM și ce filme s-au mai lansat acum.
Faptul că reușesc să aducă publicul la cinema asta e cel mai important. Dar e adevărat că de aici se vor cerne. Se va vedea cine are valoare și cine nu. E bine totuși că au revenit oamenii în cinematografe, pentru că după pandemie asta a fost cea mai proastă revenire, revenirea la cinema. Deci lumea vrea să se bucure, e de bine!”, a declarat Pavel Bartoș.

Citeste si...  Nu o să-ți vină să crezi de ce au divorțat Viorel și Andreea Bogățeanu!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi