Sophia Loren, spitalizată de urgență. Actrița a împlinit 89 de ani pe 20 septembrie

Sophia Loren a suferit multiple fracturi, după ce a căzut în baie, în timp ce se afla la reședința sa din Elveția.Veștile nu sunt deloc bune în legătură cu actrița italiană. Din păcate, la doar câteva zile după ce a împlinit 89 de ani, Sophia Loren a fost internată de urgență la spital, după ce a suferit o cădere la domiciliul personal din Elveția.
The Hollywood Reporter a relatat că emblematica artistă în vârstă de 89 de ani a alunecat duminică în baie.Potrivit publicației citate, Sophia Loren s-a ales cu multiple fracturi de șold și una gravă a femurului, care a dus la o intervenție chirurgicală.
Vestea a fost distribuită de un restaurant din Bari pe care actrița urma să-l inaugureze pe 26 septembrie.”Doamna Loren a căzut în casa sa de la Geneva și a suferit fracturi de șold.”, se arată într-o scurtă declarație pe rețelele de socializare.„Din fericire, operația a decurs foarte bine și actrița se va recupera. În curând o vom avea din nou alături”, sună comunicatul ușor excesiv optimist, având în vedere dificultatea intervenției și vârsta înaintată a actriței.”Întreaga echipă de la Restaurantul Sophia Loren profită de această ocazie pentru a-i ura însănătoșire grabnică.”, mai scrie în informare.Se pare că fiii săi, Carlo și Edoardo, sunt alături de mama lor la spitalul unde a suferit intervenția. Actrița născută în Italia a fost recent serbată, din moment ce a împlinit 89 de ani pe 20 septembrie.
Anul trecut în octombrie, Sophia Loren și-a inaugurat restaurantul care îi poartă numele la Milano.Ca o lady veritabilă, Sophia Loren și-a afișat silueta armonioasă într-un costum alb, format din pantaloni și taior, la care a accesorizat bijuterii cu diamante: un superb colier impunător și cercei. Actrița și-a ondulat părul și a ales să poarte și ochelari de soare.Octogenara rămâne una dintre cele mai elegante staruri ale lumii, este definiția stilului, căci încă din tinerețe feminitatea și senzualitatea ei s-au remarcat plasând-o în topul celor mai căutate vedete.
Foto: Profimedia

Citeste si...  O rugăciune a Părintelui Arsenie Boca

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi