Soția proprietarului Statuii Libertății, Iasmina Hill, în lacrimi! Băiețelul lor este bolnav!

Fiul Iasminei Hill, David, s-a îmbolnăvit! Iasmina nu înțelege de ce, mai ales că au trecut cu bine de Covid. Soția magnatului Bradford Hill a făcut mai multe declarații legate de starea de sănătate a micuțului.
Fiul Iasminei Hill, David, s-a îmbolnăvit!
Deși au început anul cu bine, vizitele la SAtatuia Libertății întețindu-se, iată că Dumnezeu dă pe o parte și ia pe alta! Cei trei s-au mutat într-un apartament nou.
„Am început 2023 destul de bine, relativ, ne-am mutat într-un apartament nou, un apartament pe care mi l-am dorit foarte mult, într-un loc pe care îl iubesc. Aici am stat prima oară când am venit în America, în 2015 și am trăit cu el în această clădire, apoi ne-am mutat pentru că a fost clădirea pusă sub un contract, vândută, iar acum am reușit, în sfârșit, să cumpărăm un apartament aici. Iubim locul acesta! Mă bucur că m-am întors la el și o să putem trăi aici pentru totdeauna”, a mărturisit soția lui Bradford Hill.
Necazul cu care se confruntă Iasmina este rezprezentat de faptul că nu înțelege cu ce boală se confruntă David, care a avut febră, vărsături și dureri de dinți!
„Dar din păcate, anul 2023 nu a fost lispit de peripeții. David nu s-a simțit bine, el fiind foarte sensibil cu sistemul imunitar. Nu știm exact de ce! Bănuiesc că de când a făcut Covid, la șase luni a rămas puțin sensibil. A făcut trei infecții deodată, răceli, febră 40, nopți nedormite, a făcut o infecție foarte urâtă la dinți, apoi nu a dormit nopți întregi, a făcut și o infecție la ochi, a fost mai rău pentru că s-a suspectat că are herpes în ochi”.
Cum se simte David?
După ce l-a dus la spital, băiețelul și-a mai revenit cât de cât, însă tot are o stare generală proastă, la mai bine de trei săptămâni de la apariția simptomelor necruțătoare!
„Am fost la limită să mergem cu el la spital! Nici până în ziua de azi nu a trecut complet, deja sunt aproximativ trei săptămâni de când au început toate problemele și din păcate, când copilul tău nu este bine, nimic nu mai contează în jur”, a mai menționat soția lui Bradford Hill.

Citeste si...  Cizmele care te vor face să râzi! Sunt la modă chiar acum! Costă „doar” 350 de dolari!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi