Statuia lui Gigi Becali, vandalizată din nou! Mesajul amenințător scris de infractor!

Gigi Becali este cu adevărat un om mare! Cunoscut pentru faptele sale de caritate, dar și pentru mâna de fier cu care își conduce clubul, FCSB, acesta are și o statuie, chiar în localitatea de baștină a fostului președinte Nicolae Ceaușescu, și anume Scornicești. Statuia, realizată de sculptorul și pictorul Cătălin Mihalache, este ținta tot mai desă a vandalilor.
Cătălin Mihalache, un sculptor talentat
Cătălin Mihalache a mai realizat busturile unor celebrități precum Sergiu Nicolaescu, Traian Băsescu, sau chiar Fecioarei Maria! În curte, sculptorul și-a făcut chiar o sirenă. Localnicii din Scornicești sperau ca turiștii să fie atrași de aceste sculpturi neobișnuite.
Nu este singura statuie care îl reprezintă pe Gigi Becali. Un sculptor din Zalău l-a vizitat în urmă cu câțiva ani la palat, pentru a-i vedea bustul. Gigi nu a fost impresionat de sculptură, din cauză că nu prea semăna cu el. „Trebuie să=l mai șlefuiești”, i-a spus în glumă latifundiarul.
Statuia lui Gigi Becali, vandalizată din nou!
Huliganii nu-i dau pace statuii! Anul trecut, mai mulți huligani au scris obscenități pe ea, și i-au adăugat chiar și numărul diavolului, 666.
Bustul este în mărime naturală, având 1,80m și câteva sute de kilograme. El este amplasat lângă o salcie, pe marginea drumului, și îi veghează pe cetățenii care au mai rămas în Scornicești.
Rercent, statuia a fost vandalizată din nou, Becali fiind pictat în demon, cu un mesaj amenințător la mijloc, „Mori”. Statuia, amplasată pe drumul european Pitești – Slatina, a fost curățată de mai multe ori, iar Poliția locală nu s-a sesizat în cazul vandalismului.
 

Citeste si...  Nicu Covaci se confruntă cu probleme grave de sănătate. Artistul face dezvăluiri despre comportamentul său violent

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi