Steaua lui Vali Vijelie de pe Hollywood Walk of Fame, falsă? L-a costat numai 5 dolari!

În urmă cu câteva zile, Vali Vijelie a postat o fotgrafie pe rețele de socializare, stând lângă o stea care îi purta numele! De regulă, o astfel de stea costă 55.000 de dolari. Totuși, numele de pe stelele celelalte au scrisul mai subțire, astfel că veridicitatea primirii ei a fost pusă la îndoială de fani! Vloggerul Alex Ciobanu l-a dat în vileag!
Vali Vijelie a dat 5 dolari pe stea!
Alex Ciobanu, prietenul vloggeriței Bianca Adam, a postat un videoclip pe Tik Tok în care a explicat cum oricine poate să-și vadă numele scris pe stele pentru numai cinci dolari! Prietenul Biancăi Adam, vloggerița de la America Express, a filmat mai multe vloguri în zonă și susține că știe care este scamatoria din spatele stelelor!
Vali Vijelie, prins cu minciunica!
În realitate, de acest lucru se ocupă o doamnă, care lipește ilegal nume pe stele pentru cinci dolari. Mai mult, el a spus că a greșit până și tipul de stea, fiindu-i lipit numele peste una pentru actori, nu muzicieni.
„Îmi apare peste tot că Vali Vijelie are stea pe Walk of Fame și vreau să vă scot un pic din întuneric, dacă sunteți acolo și credeți chestia asta, pentru că nu are Vali Vijelie stea pe Hollyywood Walk o Fame. Este o doamnă care are litere aurii și stă lângă o stea goală, iar pentru suma modică de 5 dolari poți să scrii și Superman pe o stea de la Hollywood și să-ți faci poză cu ea. Este ilegal, am văzut-o când o lua poliția de două ori, pentru că nu ai voie să faci asta.”, a transmis Alex Ciobanu pe TikTok.

Citeste si...  Ce îi interzice cu vehemență Andreea Marin, fiicei sale Violeta: „Nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi