Strugurii-s acrii, Ristei? Vezi de ce îl desființează pe Theodor Andrei, câștigătorul de la Eurovision România 2023!

Lui Florin Ristei îi este absolut ciudă pe câștigătorul Eurovision România 2023, Theodor Andrei! Cântărețul a terminat abia pe locul al nouălea la selecția din 2013. Atunci era component al formației FreeStay, iar piesa sa, „Criminal Minds”, nu a reușit să cucerească nici juriul și nici publicul. Când a văzut că alții au succes, Ristei a început să-i bălăcărească în ultimul hal! Florin Ristei este total nemulțumit de sistemul de vot, pe care nu îl consideră unul reprezentativ pentru populația României.
Florin Ristei:  „Cunosc copii care fac conținut mai profi”
„0,18% din populația României a votat aseară la Eurovision. Câștigătorul a fost ales cu voturile a 0,028% din populație. Eu sunt curios când își va da TVR seama că e jalnic ce se întâmplă, și că acest concurs are 0 credibilitate la noi în țară, din cauza lor. Apropo, 500k€ buget pentru Eurovision Romania, din care 200.000€ doar pentru selecția națională de aseară. Cunosc copii, pe internet, care fac conținut audio-video mai profi, cu bani mai puțini.”, a transmis Florin Ristei pe Facebook.
Cine este Theodor Andrei?
Theodor Andrei are doar 19 ani şi este solist, compozitor, textier, orchestrator, dar şi actor. El a obţinut peste 200 de premii în festivaluri naţionale şi internaţionale de muzică. Are peste 100 de melodii compuse.
În anul 2022, a primit Premiul Myosotis pentru cea mai bună creaţie a unui cântăreș, pentru piesa „Artist” de pe albumul „FRAGIL”. A fost în semifinale la primul sezon Vocea României Junior (2017) şi concurent la X Factor România în 2020.

Citeste si...  Scandal în casa fetelor și a mamelor în urma unui task! Ce s-a întâmplat?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi