SUA: Zeci de americani plătesc aproape 100$ pentru a mânca dezbrăcați o cină vegană

Mai multe femei și bărbați participă, la New York, la o cină cu rețete vegane, adresată celor care vor să scape de stres prin socializare, fără să poarte haine.
 
Conform BBC, pentru participarea la eveniment se plătește o taxă, cuprinsă între 44 și 88 de dolari. Totodată, la „The Füde Breathwork Experience”, cei înscriși sunt învățați să facă exerciții de respirație terapeutică. Obiectivul experienței este de a-i ajuta pe oameni să se conecteze cu „sinele lor cel mai pur și autentic„, susțin organizatorii cinei vegane. Majoritatea participanților spun că la început se simt stânjeniți, dar apoi uită că sunt dezbrăcați complet.
„Este bine să fii dezbrăcat într-un spațiu care nu are tentă sexuală”, a relatat o femeie. De asemenea, experiența îi ajută pe participanți să scape de stres.
„Este așa de multă presiune pe străzi, cum arăți, cum te îmbraci, dar în această cameră nu este presiune deloc”, a declarat pentru jurnaliștii britanici, o altă participantă la ineditul eveniment de la New York.
Citește și: Idei pentru o cină sănătoasă

Citeste si...  Elena Ionescu, fabuloasă în Maldive! Și-a arătat rotunjimile senzuale, dar și bronzul ciocolatiu în vacanța cu iubitul!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi