Sumele de bani care caracterizează industria videochatului

Când vine vorba de videochat cei mai mulți neinițiați vorbesc despre sume fabuloase, extraordinare, inimaginabile de bani. Chiar și studiourile de videochat Promit să schimbe viața modelelor lor cu niște venituri pe care acestea nici măcar nu au avut curajul să viseze că le vor primi vreodată. Dar puțini sunt cei care spune lucrurilor pe nume și explică Cât se câștigă de fapt în această industrie și ce sume se rulează aici.

Însă noi punem deosebită accent pe transparență și de aceea am întocmit special pentru tine acest material complex, cu date exacte despre sumele de bani din industria videochatului.

Cât cheltuiesc în medie utilizatorii platformelor de videochat?

Bugetul pe care utilizatorii platformelor de videochat îl alocă pasiunii lor diferă în funcție de platformă. În cazul platformei Streamate de exemplu, utilizatorii care plătesc alocă aproximativ 40-50 de euro din veniturile lor lunare acestui hobby. Dacă e vorba de Flirt4Free pe de altă parte, bugetul mediu alocat este de 120 de euro. Iar dacă vorbim despre Livejasimin, avem de-a face cu sume chiar și de două sau trei ori mai mari față de Flirt4Free.

Câți din vizitatorii platformelor de videochat plătesc pentru a purta conversații private cu modele?

Conform programelor de monitorizare, se pare că platforma Streamate este vizitată de în jur de 4 milioane de curioși zi de zi. Dar din aceștia, doar 15% plătesc pentru a vorbi cu un model în privat, iar restul se mulțumesc cu imaginile și show-urile cu titlu gratuit pe care le pot vedea. Pe de altă parte, merită să menționăm și faptul că, aproximativ 95% din veniturile totale ale acestei platforme provin de la doar 15% din plătitori. Și dacă facem calculele putem trage următoarele concluzii: doar 600.000 de utilizatori ai platformei Streamate sunt dispuși să scoată măcar un euro din portofel și doar 90.000 fac o investiție adevărată.

Citeste si...  3 Actualizări care au schimbat radical platforma Streamate și au transformat-o într-un website de videochat premium

Cât câștigă modelele de videochat în timpul unei zile de lucru?

Este foarte greu de aproximativ venitul unui model de videochat într-o zi normală de lucru. Dar plecând de la premisa că o convesație privată cu un astfel de model se plătește cu aproximativ 3.4 euro pe minut și dacă vorbim de o zi de lucru de opt ore, din care, să spunem, modelul nostru de referință petrece cam jumătate de timp în conversații private, venitul generat este de aproximativ 816 de euro pe zi, ceea ce înseamnă 3500 de lei. Bineînțeles, nu toți acești bani ajung în mâna modelului deoarece și studioul la care lucrează percepe niște comisioane. Dar chiar și jumătate din această sumă înseamnă mult mai mult decât câștigă peste 90% din români.

Cât a costat amenajarea celui mai luxos studio de videochat din România?

Se zvonește că cel mai luxos studio de videochat din România se află în capitală, exact în buricul târgului cum s-ar zice în popor. El este deschis într-o clădire înaltă din Piața Victoriei și se întinde pe două etaje. Conform unui reportaj realizat de presa franceză, se pare că amenajarea acestui studio a costat în jur de 160.000 de euro. Dar dacă ne gândim la faptul că produce venituri de milioane de euro lunar, costurile de amenajare au fost pur și simplu niște sume infime.

De ce este videochatul o industrie atât de bănoasă?

Știai că aproximativ 77% din oamenii din întreaga lume susțin că se simt stresați zi de zi? Și știi care este unul din cele mai eficiente tratamente împotriva stresului cunoscut vreodată de omenire? Ai ghicit! Sexul. Videochatul este o industrie atât de bănoasă pentru că se bazează pe nevoia oamenilor de sex. Mulți privesc sexul ca pe o adicție grotească, dar în realitate, alături de nevoia de hrană și nevoia de odihnă, sexul este una din principalele nevoi ale omului. Iar pentru că sexul vine, atunci și videochatul este, la fel ca și industria alimentară de altfel, un motor al întregii economii globale.

Citeste si...  Locotentent brazilian din forțele aeriene a renunțat la jobul său după 11 ani pentru a deveni model de videochat pe platforma OnlyFans

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi