Surorile gemene Anna și Lucy DeCinque vor același job! Se mulțumesc cu un singur salariu!

Surorile gemene Anna și Lucy DeCinque, celebre în întreaga lume pentru că împart același bărbat, au făcut o nouă mișcare șocantă! Cele două își doresc să fie nedespărțite și la locul de muncă și au aplicat pentru același job. Ba mai mult, Anna și Lucy sunt dispuse să primească un singur salariu, doar ca să muncească împreună!
Surprinzătorul cuplu a aplicat la mai multe restaurante din Australia, iar argumentul lor a fost de necontestat: „vă alegeți cu două, la preț de una”. Anna și Lucy DeCinque au muncit împreună ca asistente medicale la domiciliu, împărțind un singur salariu vreme de 7 ani, iar acum vor să facă același lucru și la un restaurant.
Două la preț de una!
Cele două gemene nu se despart nicio clipă, fac totul împreună: mersul la toaletă, făcut duș și acum, chiar și muncit. Cei care le vor angaja pe cele două surori vor avea două forțe de muncă pentru prețul uneia singure.
„Mergem peste tot împreună, nu ne separăm niciodată. Trebuie să facem totul la fel”, și-au susținut surorile gemene cauza.
Anna și Lucy DeCinque au devenit celebre în Australia și Europa după ce au dezvăluit că trăiesc cu același bărbat, Ben Burnes, care vrea să le ia de soție pe amândouă. Deși legea din Australia nu permite astfel de uniuni, cele două gemene nu renunță la visul lor. Ba mai mult, ele vor să rămână însărcinate în același timp, cu același bărbat.
Desigur, surorile gemene nu sunt identice, așa că au cheltuit circa 220.000 de euro pe operații estetice pentru a fi la fel de asemănătoare cu putință. Însă, pentru Anna și Lucy, cele mai importante sunt legăturile dintre ele, pe care nu vor să le rupă nicio clipă.

Citeste si...  Simona Gherghe, critici acide la adresa lui Meghan Markle! „Nu am putut să nu remarc câteva momente de stânjeneală!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi