Tatăl Nicoletei Luciu se simte părăsit de familie din cauza problemelor cu alcoolul: „Cu fosta soție nu am mai vorbit. Am rămas singur”

Tatăl Nicoletei Luciu se simte părăsit de familie din cauza problemelor cu alcoolul. Nicoleta Luciu a vorbit în trecut despre relația dificilă pe care a avut-o dintotdeauna cu tatăl ei. Vedeta a susținut că acesta era un om foarte violent, din cauza consumului de alcool. Mama Nicoletei a divorțat de soțul ei în urmă cu 17 ani, iar în prezent Ion Luciu s-a resemnat cu faptul că femeia nu se va întoarce la el. lui soție nu o să mai revină vreodată în brațele sale!Tatăl Nicoletei Luciu a fost părăsit de familie din cauza problemelor cu alcoolul. Nicoleta Luciu și sora ei nu au avut o copilărie prea fericită, iar acest lucru a fost cauzat de tatăl lor care a avut probleme cu alcoolul. Vedeta a dezăluit, în trecut, că tatăl devenea foarte agresiv, după ce consuma alcool. Acesta a fost și motivul, pentru care Lucica, mama Nicoletei a divorțat de el,, în urmă cu 17 ani. În prezent, Ion Luciu, tatăl vedetei, își duce zilele resemnat cu faptul că fosta soție nu se va întoarce niciodată la el. Iată ce a mărturisit Ion Luciu, recent!Tatăl Nicoletei Luciu, singur și fără familie din cauza problemelor cu alcoolul
A fost nevoie de 17 ani ca bărbatul să înțeleagă că Lucica (62 de ani), femeia alături de care are trei copii, pe Nicoleta Luciu (42 de ani), Iuliana (35 de ani) și Dan, nu mai vrea să aibă de-a face cu el.„Sunt bine, sunt pe la cumpărături acum. Îmi mai cumpăr ce îmi mai trebuie pe lângă casă ca orice om. În rest sunt foarte bine. Cu fosta soție nu am mai vorbit, m-am împăcat cu situația că am rămas singur. Dacă ea și-a făcut planul ăsta să nu mai fie cu mine, asta este, eu de ce să mă bag peste planurile ei?’, a declarat Ion Luciu, pentru Click!.Nicoleta Luciu, despre tatăl ei: „N-am simţit niciodată dragostea de tată”
Nicoleta Luciu este foarte protectivă cu mama ei și a decis să o aibă alături. Vedeta a decis să îi ofere o viața mai bună și a luat-o pe mama sa la Miercurea- Ciuc, acolo unde s-a stabilit alături de soțul ei, Zsolt Csergo, și de cei patru copii ai lor, Zsolt Jr, Karol, Kim și Kevin.Nicoleta Luciu a vorbit în trecut despre traumele pe care le-a suferit din cauza tatălui său alcoolic.„Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem.Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar’, a mărturisit Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp.

Citeste si...  Vasile Groza, tatăl Loredanei: „Loredana nu are nicio operație estetică. Asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi