Taximetrist din Mamaia, șocat de gestul Andreei Esca! „Nu mi-a venit să cred!”

Un taximetrist din Mamaia a crezut că a dat lovitura, când în mașină a urcat nimeni alta decât Andreea Esca! Știrista a reușit prin gestul ei să îl lase cu gura căscată, mai ales la salariul ei!
Taximetristul nu o va uita niciodată!
Andreea Esca este cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România, lucrând la Pro TV încă de la înființarea acestuia, de acum 27 de ani. Experiența și reputația de care se bucură o fac să primească un salariu pe măsură. Cu toate acestea, un taximetrist din Mamaia a rămas mască după ce a plimbat-o prin stațiune.
A crezut că va da lovitura, după ce i-a cerut suma corectă, 6 lei, însă știrista i-a oferit suma cerută și nimic mai mult! I-a oferit chiar și două monede de 50 de bani!
„Nu mi-a venit să cred! Cursa a costat șase lei. Mi-a plătit fix banii ăștia. Fără bacșiș… Țin minte cum a scos o bancnotă de cinci lei și două monede de câte 50 de bani.”.
Ce salariu ar avea Andreea Esca?
Andreea Esca nu câștigă doar din știri, ci și din alte proiecte pe care le are, cum ar fi un site de lifestyle, sau chiria din proprietatea din Sibiu. Numai din chirie a reușit să scoată un profit de 212.000 de lei (43.000 de euro).
Fiul ei Aris Melkior face facultatea la Barcelona, unde studiază afacerile. Deși câștigă mult, se pare că e zgârcită cu fiul ei! L-ar fi trimis la cămin, însă facultatea nu are unul, așa că a închiriat o garsioneră, pe care a împărțit-o cu un coleg de cameră!
„Stă într-o garsonieră cu chirie, că nu au cămin la facultate. Are o chicinetă în aceeași cameră. Bine, baia e în altă cameră.”, a povestit Andreea Esca în cadrul emisiunii La Măruță.

Citeste si...  Soțul Danei Roba a premeditat tot! A făcut ceva macabru cu fetițele, pe 1 iunie: „Chiar de la cel pe are le crește…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi