Tenișii rupți și murdari lansați de Balenciaga, 1.850 de dolari!

Ți-e rușine cu papucii tăi vechi și rupți? S-ar putea să fii la modă! Află că Balenciaga a scos astfel de perechi, iar costul este unul amețitor, 1850 de dolari sau 8500 de lei! Modelul, denumit „Paris Sneaker”, a fost produs în ediție limitată, de 100 de bucăți, iar imaginile cu aceștia au devenit virale pe Internet!
Balenciaga sparge tiparele modei cu rupturi!
Potrivit casei de modă, doar 100 de perechi de pantofi sport „extra distruși” vor costa 1.850 de dolari. Celebra firmă de modă care se hrănește cu snobismul oamenilor a pus la dispoziție și alte perechi la fel de jerpelite, cu prețuri cuprinse între 495 și 625 de dolari. Potrivit Balenciaga, „Paris Sneaker sunt meniți să fie purtați o viață întreagă”.
Pam Boy de la GQ France a declarat, într-un comentariu pe Instagram, că mesajul produsului este clar: „Cumpărați și păstrați pentru totdeauna. Demna (directorul de creație al Balenciaga) îi va face pe cei care își pot permite articole de lux să cumpere adidași cu aspect „pre-uzat” pentru 1.450 euro. El întoarce complet cu susul în jos esența luxului”.

Citeste si...  Soția proprietarului Statuii Libertății, Iasmina Hill, în lacrimi! Băiețelul lor este bolnav!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi