Tensiuni mari pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău de Valentine’s Day. Cuplul trece prin momente grele

De Valentine’s Day, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trec print-un moment deosebit de tensionat în viața lor de cuplu. Aceștia așteaptă decizia instanței.Nicolae Bădălău tatăl iubitului Biancăi Drăgușanu, fostul vicepreședinte al Autorității de Audit din Curtea de Conturi și fost senator PSD, Niculae Bădălău, va afla marți, 14 februarie, dacă scapă sau nu de arestul preventiv din dosarul în care este acuzat de trafic de influență în care e anchetat pentru atribuirea „cu dedicație”, firmei fiului său, Gabi Bădălău, a unui contract păgubos, pentru care a intervenit pe lângă primarul unei comune din Giurgiu.Tatăl lui Gabi Bădălău, Niculae, a fost arestat preventiv de DNA într-un dosar de corupție, în data de 28 noiembrie 2022, iar de atunci e după gratii. Procurorii îl acuză pe Niculae Bădălău că i-ar fi promis unui primar din Giurgiu remiterea a 7% din valoarea unui contract în valoare de 7 milioane de lei, pentru a atribui lucrările firmei ginerelui său.Proces cu ușile închiseNiculae Bădălău a fost adus la Curtea de Apel București luni, 13 februarie, unde, cu ușile închise, s-a judecat contestația formulată de fostul senator împotriva deciziei Tribunalului Giurgiu. Amintim că judecătorul de drepturi și libertăți i-a prelungit lui Bădălău, pe 6 februarie, pentru a doua oară măsura arestului preventiv. Luni, Niculae Bădălău le-a cerut judecătorilor de la Curtea de Apel București, să-l lase în arest la domiciliu, iar pronunțarea s-a amânat pentru Valentine’s Day.
Tensiuni mari pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău de Valentine’s Day. Cuplul trece prin momente grele
De când a fost reținut și arestat preventiv tatăl său, Gabi Bădălău a intrat în inactivitate pe rețelele sociale, în timp ce iubita sa, Bianca Drăgușanu, ca să își arate sprijinul, a fost, și ea, o vreme, tăcută pe platformele online.Când începe judecata pentru șpaga de 1 milion de lei
Procesul lui Niculae Bădălău va începe la Tribunalul Giurgiu, la finele acestei luni, mai precis pe 28 februarie. Aceasta e data când va avea loc primul termen în procedura de Cameră Preliminară din dosarul în care fostul boss de la Curtea de Conturi și complicea lui, Elena Matache, au fost trimiși în judecată de DNA pentru infracțiuni de corupție legate de atribuirea unui contract de 7 milioane de lei, din care primarului pe lângă care ar a intervenit fostul senator pentru a-i da lucrări firmei fiului său, Gabi Bădălău, i-ar fi revenit un „comision” de 7%.În Camera Preliminară, avocații celor doi vor încerca să obțină trimiterea dosarului înapoi la DNA pe motive ce țin de legalitatea administrării probatoriului. Aceasta se va desfășura cu ușile închise. Dacă dosarul procurorilor se dovedește imbatabil, Niculae Bădălău și complicea lui vor fi judecați pe fond pentru trafic de influență și dare de mită.Niculae Bădălău și Elena Matache au fost trimiși în judecată de DNA pe data de 16 decembrie 2022. „În zilele de 09 august 2022 și 19 noiembrie 2022, inculpatul Bădălău Niculae, în calitatea menționată mai sus, i-ar fi pretins unui primar de comună să atribuie un anumit contract unei societăți administrate de o rudă a inculpatului. Contractul viza „Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă potabilă…,” fiind estimat la valoarea de 7.071.925 lei fără TVA.În schimbul acestui „serviciu”, inculpatul ar fi promis că va determina o persoană din conducerea Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.), asupra căreia a lăsat să se înțeleagă că are influență, să asigure finanțarea a două proiecte depuse la această instituție de primăria respectivă”, arată procurorii DNA.Lucrarea ce trebuia „reabilitată” fusese făcută prost, tot de firma familiei Bădălău
În realitate, Niculae Bădălău voia ca reabilitarea rețelei de apă să fie făcută cu aceeași firmă care a construit-o cu un an înainte, iar lucrarea a fost așa de prost executată încât avea deja nevoie de reparații. „Inculpatul Bădălău Niculae, prin intermediul celeilalte persoane cercetate în prezenta cauză, i-ar fi oferit primarului mai multe sume de bani pentru ca, în schimb, acesta să efectueze în continuare plățile către firma respectivă, chiar și pentru lucrări neconforme.În același context, la data de 19 noiembrie 2022, inculpatul Bădălău Niculae i-ar fi promis primarului remiterea unui procent de 7% (170.000 euro) din valoarea contractului menționat mai sus, dar și dintr-un viitor contract a cărui atribuire urmărea să o obțină pentru aceeași firmă, de la primăria respectivă. Ulterior, în data de 25 noiembrie 2022, prin intermediul aceluiași om de afaceri, inculpatul Bădălău Niculae i-ar fi remis edilului 35.000 lei, reprezentând o parte din suma de bani promisă în legătură cu contractul în derulare”, mai arată procurorii DNA.

Citeste si...  Ce a publicat Preafrumoasa Alina de la Mireasa după ce a fost eliminată? Ce crede despre dragoste și cum s-a pozat: „..e un joc dificil”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi