Teo Trandafir, amintiri de pe vremea când prezenta la radio! Cum și-a primit numele?

Prezentatoarea, care i-a primit cu mare căldură pe toți maneliștii la Teo Show la Pro TV la începutul anilor 2000, și care în încercarea disperată de a face audiență a reușit să distrugă educația și mințile celor tinerio, cea care a pus vânjos mâna la manelizarea României, își amintește cu drag de vremurile antice în care prezenta la emisini la radio. Ea se consideră un exemplu pentru tinerii care doresc să-și facă o carieră în televiziune.
Teo Trandafir, „,momentul cel mai drag…” de la radio
„Teo” susține că a primit această poreclă chiar la radio, moment pe care l-a rememorat cu drag.
„Momentul cel mai drag din radio, pe care îl recuperez în fiecare zi, este faptul că eu am uitat într-o zi, complet, cum mă cheamă.
La finalul știrilor trebuia să mă prezint Teodora Trandafir. Și eram cu o colegă, zic numele întreg al colegei și pe foaie scria T.T. În acel moment m-am întrebat «cum Dumnezeu mă cheamă?». Noroc că ea s-a prins, a împins în buton cu degetul și a zis «Teo Trandafir, vă mulțumesc pentru atenție și vă doresc un weekend plăcut în continuare>. De atunci am rămas Teo Trandafir.(…) Mie toată lumea îmi spunea Teo, mă știa de Teo, eu nu răspundeam la Teodora”, a spus Teo Trandafir, chiar la o emisiune la radio.

Citeste si...  Orașul din Grecia unde se vorbește limba română

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi