Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, surprinși din nou împreună. El i-a mângâiat burtica de gravidă: ”Zici că se uită cu sufletul la el”

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, surprinși într-o ipostază neașteptată. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în trecut s-a speculat de foarte multe ori faptul că cei doi artiști ar avea o relație amoroasă. Totul a pornit în mediul online, pe fondul glumelor și privirilor dintre ei, astfel că fanii nu au putut să nu reacționeze și acum, când cântărețul de manele s-a întâlnit cu frumoasa actriță și i-a pus mâna pe burtica de gravidă. Iată ce au spus internauții, dar și ipostaza în care au fost filmați.
Ei bine însă, revederea dintre Bogdan de la Ploiești și Theo Rose nu a putut trece necomentată de către fanii și internauți. Cântărețul a postat imediat un clip video de la întâlnirea cu frumoasa artistă, în timp ce îi punea mâna pe burtica de gravidă, iar ea îl privea. Nimic nu a atras atenția tuturor celor de pe rețelele de socializare mai mult decât modul în care Theo Rose îl privea pe Bogdan de la Ploiești.În ultima vreme, de când el formează o relație cu Cristina Pucean, iar ea cu Anghel Damian, întâlnirile și momentele împreună la studio sunt din ce în ce mai rare, iar fanii au observat acest lucru. Nu, nu este nimic la mijloc, ci doar lipsa timpului liber, mai ales că Theo Rose filmează și pentru serialul Clanul, iar totodată are și sarcina în grijă.Ei bine însă, revederea dintre Bogdan de la Ploiești și Theo Rose nu a putut trece necomentată de către fanii și internauți. Cântărețul a postat imediat un clip video de la întâlnirea cu frumoasa artistă, în timp ce îi punea mâna pe burtica de gravidă, iar ea îl privea. Nimic nu a atras atenția tuturor celor de pe rețelele de socializare mai mult decât modul în care Theo Rose îl privea pe Bogdan de la Ploiești.Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, surprinși într-o ipostază neașteptată: el i-a mângâiat burtica de gravidăBogdan de la Ploiești și Theo Rose au avut întotdeauna o chimie excelentă pe scenă, bucurându-se mereu de succes atunci când au colaborat. Totuși, după numeroase speculații cum că ar forma o relație, el fiind surprins și acasă la părinții ei, cei doi s-au oprit din a se mai afișa împreună. Bineînțeles, revederea recentă a fost pentru fani o mare surpriză. Cântărețul de manele nu a putut decât să o felicite pentru sarcină, iar apoi să îi atingă burtica de gravidă. În acel moment, Theo Rose era cu zâmbetul larg pe buze și se amuza de situația de față.Cum au comentat fanii videoclipul devenit viral cu revederea dintre Theo Rose și Bogdan de la PloieștiAșa cum era de așteptat, videoclipul în ipostaza neașteptată în care au fost surprinși Bogdan de la Ploiești și Theo Rsose a ajuns imediat viral în mediul online. Bineînțeles, fanii surprinși nu s-au abținut de la comentarii, majoritatea fiind legate de cât de bine le stă împreună și precizând că ar forma cel mai frumos cuplu din showbiz-ul românesc.„Știu ca sunteți doar prieteni, dar Theo te privește mereu într-un fel…’, „Zici că se uită cu sufletul la el,e magică în preajma lui, ăstia trebuia să fie împreună’, „Felul în care îl privea spune multe’, „De ce mi se pare ca ei doi chiar se potriveau..’, „Doamne parca din priviri va iubiți’, „Nu am inteles niciodată Bogdane de ce nu sunteti impreuna’, „O prietenie frumoasă între ei’, au fost câteva reacții din partea fanilor.

Citeste si...  ANAT: Se aşteaptă peste 70.000 de turişti pe litoral de 1 Mai

Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești când a aflat că Theo Rose este însărcinatăEi bine, toată lumea a fost surprinsă când s-a aflat că Theo Rose este însărcinată. Cu toate astea, după ce ea și Anghel Damian au confirmat că vor fi părinți, mulți au așteptat reacția lui Alex Leonte, cel cu care s-a iubit ani de zile, dar și a lui Bogdan de la Ploiești, cel alături de care fani o vedea împreună și despre care spunea că ar forma cel mai frumos cuplu. Iată cum a reacționat Bogdan de la Ploiești când a aflat că Theo Rose este însărcinată.Nici nu știu dacă o fi adevărat, nici nu am vorbit cu ea măcar. Trebuie să o sun să o întreb dacă e adevărat sau ce s-a întâmplat. Deci nici nu știam, acum aflu. Ce să zic… să fie sănătoși. Sper să le cânt la botez’, a declarat Bogdan de la Ploiești.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi