„Tigroaica Orientului”, regina YouTube-ului, vinde poze cu ea la 77 de ani!

Știrea zilei în lumea vedetelor! De data aceasta, „Tigroaica Orientală” a reușit să șocheze pe toată lumea, după ce a anunțat pe Instagram că va deschide un cont pe o platformă destinată bărbaților dornici de plăcere. Ce a făcut pentru a-și motiva cei peste 130.000 de urmăritori? A postat o fotografie în care apare complet în „costumul Evei”!
Multe celebrități se alătură platformei OnlyFans și postează fotografii îndrăznețe pentru a face profit. Printre cele mai bine plătite se numără și în Mexic cântăreațele Ninel Conde, Yanet García, Celia Lora și Karely Ruiz.
Cine este Tigroaica Orientului?
Deși Juana Judith Bustos Ahuite are 76 de ani și este originară din Peru, aceasta nu ezită să își impresioneze fanii cu personalitatea ei puternică și îndrăzneață. Nu se știe încă dacă va avea conținut explicit pe platforma OnlyFans, dar nu este prima dată când apare în ipostaze sexy, deoarece în 2015 a apărut pe coperta revistei „Soho”.
Cine este această „Tigroaică Orientală” care reușește să uimească pe toată lumea? De origine peruană, aceasta a lucrat ca actriță, cântăreață și compozitoare muzicală. Deși videoclipul „New Dawn” de pe YouTube a propulsat-o la faimă în 2007, ea deja lucrase ca actriță în țara natală.
Popularitatea ei a fost considerabilă, iar publicul a recunoscut-o rapid pentru personalitatea sa specială, pentru rochiile cu animal print, părul lung și mișcările de dans. La vârsta de 62 de ani, și-a început cariera în lumea showbiz-ului și a ajuns în Mexic pentru a semna un contract care îi permite să lanseze mai multe albume, inclusiv „Petrecerea Felinelor”.
Printre cele mai recente proiecte se numără piesa pe care a lansat-o în octombrie 2021, intitulată „Dansul Calamarilor”, prin care se alătură febrei serialelor Netflix, „The Squid Game”.
În plus, ea ține legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor sociale și cucerește inimile publicului cu dansurile sale caracteristice. Chiar dacă a trecut de șaptezeci de ani, această „Tigroaică Orientală” încă reușește să inspire și să surprindă prin energia și talent!

Citeste si...  Lidia Buble, făcută praf de o fană! „Eşti urâtă nemachiată!”. „Cred că este mai importantă frumuseţea interioară. Lasă să fii tu frumoasă!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi