Tudor Chirilă a râs de pantofii unei concurente mai sărăcuțe la Vocea României: „Vi i-ați luat de la același second hand?”

Tudor Chirilă a râs de papucii unei concurente îmbrăcate mai sărăcăcios de la Vocea României! Totul a pornit de la comentariul Irinei Rimes, care a vrut să o convingă pe o concurentă să vină în echipa ei arătându-i că au pantofi asemănători. Însă Tudor Chirilă a intervenit cu o replică incendiară: „Vi i-ați luat de la același second hand?!”.
Tudor Chirilă trece mai mereu pe la Casa Bună
Internauții au reacționat imediat, considerând că Tudor Chirilă a fost batjocoritor și insensibil la suferințele celor săraci. Dar există și susținători ai artistului, printre care se numără Valeriu Nicolae, de la ONG-ul Casa Bună. Acesta a lăudat implicarea lui Tudor Chirilă în activitățile organizației, care ajută copiii din Ferentari și alte zone defavorizate ale Bucureștiului. Casa Bună oferă suport educațional, medical și material, inclusiv îmbrăcăminte, alimente și produse de igienă, pentru copiii din familii sărace sau afectate de probleme sociale grave.
„Am aflat și eu azi că Tudor Chirilă e plin de fițe și un nasol. Nu aș fi zis. Sigur că eu nu îl știu la fel de bine ca cei care sunt/au fost convinși că e dușmanul săracilor.
De fiecare dată însă când a venit pe la Casa Bună a fost orice numai în fițe nu. Cică a râs de săraci nasolul.
Nu știu mulți oameni care apar pe la TV care să vină să stea ore bune cu copii din ghetou dar Chirilă a făcut-o de mai multe ori”, a scris Valeriu Nicolae pe pagina socială.
Tudor Chirilă, apărat de fani!
În plus, unii internauți au susținut că Tudor Chirilă nu a râs de oamenii săraci, ci a făcut o glumă la adresa pantofilor de lux ai concurenților, care costă nu mai puțin de 1600 de euro.
„Tudor nu a râs de săraci, ci a făcut mișto de un model de pantofi Versace de cca 1600 de euro.
Unii în schimb sunt în stare de orice pentru a scrie ceva senzațional”, este comantariul unui internaut care îi pune parte lui Tudor Chirilă.
„Ce m-a deranjat cel mai tare e că a fost rostogolită de oameni de la care aveam o pretenție de gândire logică/Se inflamează tot aia care s-au luat de Delia!”, mai spun internauții.

Citeste si...  Cu ce se ocupă Giovana și Sese, câștigătorii de la Mireasa, sezonul 5, de când s-a terminat competiția?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi