Un celebru artist face nuntă după un divorț controversat. „Înțelepciunea vine doar în urma eșecului”

Un artist celebru din România urmează să se căsătorească religios cu aleasa inimii lui. După un divorț controversat, el și-a găsit liniștea lângă o frumoasă brunetă, care a și reușit să-l schimbe și să renunțe la alcool.
Alin Oprea a avut un divorț controversat
Alin Oprea și Medana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și urmează să se căsătorească religios, cu 8 perechi de nași. Ea a fost femeia care l-a ajutat pe artist să își revină după un divorț controversat și să renunțe alcool.„Da, urmează și nunta mult visată. Eu nu am mai fost mireasă, nu am avut niciodată o cununie religioasă, urmează anul acesta (…) De organizarea nunții se va ocupa Alin în totalitate. Eu îmi doresc să fiu invitat la nunta mea. Singura mea preocupare vreau să fie ținutele, care deja există încă din vara trecută. Cât despre cununia religioasă ea va fi cu multă emoție și cu nașii noștri dragi alături de noi. Avem 8 perechi de nași, (cifra infinitului) talentați, iubiți și apreciați de foarte mulți oameni. Locația este una de vis și probabil cea mai frumoasă din România la ora actuală. Pregătirile au început deja, Alin se ocupă de tot ceea ce este necesar”, a spus Medana, pentru Spynews.ro.Medana a declarat că acum este mult mai înțeleaptă, mai asumată și mai tolerentă. Ea a mai spus și că înțelepciunea vine doar în urma eșecului.„Bună întrebare! Mai asumată, mai înțeleaptă, mai tolerantă. Mi-aș fi dorit să fi avut aceste calități și în prima căsnicie. Din păcate înțelepciunea vine doar în urma eșecului și a suferinței dar mai ales în urma evoluției spirituale și a dezvoltării personale”, a mai zis Medana pentru sursa citată.Medana, surpriză pentru Alin Oprea
Medana a mai dezvăluit că își dorește să lanseze o carte despre viața cu Alin Oprea.„Eu aievea te visam și te treceam prin filtrul sufletului unde te vedeam cu ochii minții cum mă desprindeai din vise și mi le transformai în realiate. Ești secretul etern ascuns în sufletul meu. Ești busola magică ce îmi ghidează pașii către absolut, descoperind cheile magice ale fericirii care îmi dau posibilitatea să îmi reamintesc tot ceea ce am mai trăit cândva, într-un trecut îndepărtat alături de tine. Două suflete aflate în armonie deplină unul cu celălat care se vor căuta și se vor recunoaște indiferent de spațiu, dimensiune sau timp.
Din ungherul sufletului meu te proiectam în oglinda minții pentru că orice aș fi făcut lipsa ta lăsa o durere profundă și încercam să îți văd chipul, să ți-l ating și să mă cufund din nou într-o amnezie atemporală încercând să retrăiesc tot ceea ce doar alături de sufletul tău reușeam. Eram prizoniera propriilor trăiri și a amintirilor care își puseseră amprenta atât de puternic în sufletul și în mintea mea. Iubirea care leagă sufletele pereche este menită să dăinuie veșnic și să îi bântuie asemeni unei fantome pe cei care s-au iubit intens și profund în istoria vieților lor, până în momentul în care se regăsesc, după îndelungi căutări.Această reîntâlnire și ciocnire de suflete te reunește cu sinele tău interior și te face să simți eternitatea și capaciatea de a călători în timp și spațiu cu speranța și bucuria regăsirii bucății de suflet pe care ai pierdut-o odată cu separarea de ființa iubită”, este un fragment din cartea Medanei.

Citeste si...  Chef Florin Dumitrescu, mirat și el de cât de repede trece timpul! „10 ani! Au trecut 10 ani de la cununia civilă!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi