Un nou canal de la turci, lansat în România!

Noua televiziune generalistă Kanal D2 va fi lansată în România la începutul lunii aprilie și va găzdui emisiunea “Bravo, ai stil!”. Acest pas strategic este făcut de compania Dogan Media International cu ocazia celei de-a 16-a aniversări a Kanal D.
Kanal D este în prezent în topul audiențelor, plasându-se pe primul sau al doilea loc în funcție de targetul monitorizat și a înregistrat un reach de 16,5 milioane de telespectatori în 2022, conform datelor furnizate de Kantar Media International. Kanal D2 va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producții originale, divertisment de calitate și informație utilă.
„Bravo, ai stil!” se mută la Kanal D2
Cu ocazia aniversării Kanal D, Dogan Media Internaţional a lansat o nouă televiziune generalistă, Kanal D2. Postul TV va emite full HD începând cu 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al emisiunii inspiraţionale “Bravo, ai stil!”. Ediţia specială, în premieră, va fi difuzată duminică, de la ora 19:00. Kanal D2 va oferi publicului larg o alternativă de programe, inclusiv producţii originale, entertainment de calitate şi informaţii utile.
“Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. <Bravo, ai stil! >, o emisiune fanion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2.
E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV. Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi”, a spus Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D.

Citeste si...  CRBL a fost înșelat de o fostă iubită. Cum a aflat: „Am mirosit-o, am tăcut și…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi