Unei mame i-a explodat un sân după ce şi-a pus implanturi: „Era de mărimea unui pepene”

O mamă din Marea Britanie a trăit un coșmar fără margini, după ce unul dintre sânii ei i-a explodat ca un balon, la scurt timp după ce și-a pus implanturi.
Siliconul s-a spart!

Hannah Packham, în vârstă de 30 de ani, și-a dorit mereu să aibă sâni mai mari, așa că a plătit aproape 40.000 de lire sterline pentru o operație de mărire a bustului, în 2014. Din păcate, implacabilul destin i-a pregătit o surpriză neplăcută.

Femeia a trăit fără probleme timp de mulți ani, până când a început să observe că unul dintre sâni creștea mai mult decât celălalt. În doar o săptămână, sânul stâng a crescut de cinci ori mai mult decât celălalt. Îngrijorată, Packham a consultat mai multe site-uri medicale și a aflat că ar putea fi vorba de cancer. Cu inima frântă, a mers la medic și a aflat cu stupoare că implantul de silicon se fisurase și era necesară o intervenție chirurgicală imediată.

„A fost mai mult decât înfricoșător”, a declarat femeia pentru Daily Mail. „Pur și simplu a explodat și a devenit ca un pepene”. Într-adevăr, a fost o experiență traumatizantă pentru Hannah Packham, care și-a dorit doar să se simtă mai sigură pe ea și să aibă un aspect mai plăcut. În schimb, a ajuns să trăiască un coșmar de nedescris.

Citeste si...  O româncă și-a vândut fiica de 12 ani unui francez de 70 de ani și a primit pentru ea 90.000 de euro!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi