Van der Vaart s-a mutat în România pentru soția lui!

Rafael van der Vaart (39 de ani), fosta legendă a Olandei, cu 109 meciuri în tricoul  „Portocalei Mecanice”, se mută la București! Soția lui, Estavana Polman (30 de ani), este legitimată la clubul de handbal CS Rapid București, campioana României!
Bild susține că „Rafael van der Vaart devine român!”
„Fostul căpitan al lui Hamburg SV se va muta din liniștitul oraș danez Esbjerg în orașul cu două milioane de locuitori din România, București.
Atunci când Liga Națională se va încheia la sfârșitul lunii mai, Rafael van der Vaart va pleca din țara nordică și se va muta împreună cu Estavana și Jesslynn (n.r. fiica celor doi) la București”, a mai scris ziarul german Bild.
„La început, Estavana va sta la hotel. Dar, odată cu venirea verii, ne vom muta împreună în România. Aștept cu nerăbdare momentul în care vom locui din nou împreună, ca o familie”, a spus Rafael van der Vaart.
Van der Vaart, cuvinte de laudă la adresa lui Chivu: „A fost peste Maguire”!
„Pe vremuri, trebuia să fii în top. Chivu, spre exemplu, a jucat fantastic la Ajax timp de doi-trei ani şi a ajuns la Roma pentru 18-19 milioane. Era o sumă mare la vremea aceea. Şi Chivu era mult mai valoros decât Harry Maguire, de exemplu, sau decât alţi fundaşi care valorează acum 90-100 de milioane.”
Rafael van der Vaart a jucat la Ajax între 2000 și 2005, unde a fost coleg cu Chivu timp de trei ani. Olandezul a mai jucat pentru Hamburger SV, Real Madrid, Tottenham, Betis, Midtjylland și Esbjerg. Ultimele două echipe le-a ales în funcție de locația clubului la care juca soția lui.

Citeste si...  Andi Moisescu, părăsit de tată când avea doar 4 ani: „Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată. Nu am avut cum să ţin legătura cu el”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi