Vasilică Ceterașu, fericire la pătrat! A devenit tată de băieței gemeni!

Vasilică Ceterașu și soția sa, Amalia, au primit cele mai frumoase vești pe care le puteau primi – nașterea a doi băieți sănătoși! Cei doi artiști se pregăteau să devină părinți de fetițe, dar viața i-a surprins cu două minuni în formă de băieți.
Vasilică Ceterașu, tată de gemeni!
Într-un interviu în exclusivitate, Vasilică Ceterașu a dezvăluit că se simte cel mai fericit om de pe pământ și că își caută împreună cu soția sa nume potrivite pentru cei doi copii. Desi Amalia se simte puțin obosită după naștere, artistul a confirmat că toți sunt bine și că bebelușii sunt sănătoși.
„Acum merg la Amalia în vizită. Toate sunt ok, este treabă foarte bună, merg la Amalia să vedem ce nume le punem băieților, noi eram pregătiți cu nume de fete. Acum, Amalia s-a mai pregătit, am văzut pe un grup. Avem un grup cu familia și am văzut pe grup că era ședința acolo. Acum merg și eu să văd care este treaba. Este foarte bine după operație, este slăbită puțin, însă e ok, își revine într-o zi, două. A spus doamna doctor că este foarte bine. Au fost și bebelușii super”, a mărturisit Vasilică Ceterașu.
Ceterașu și soția sa sunt încântați de vestea că au devenit părinți din nou și își doresc să găsească niște nume speciale pentru copiii lor care să-i reprezinte în viață. Cei doi sunt acum în căutarea numelor perfecte pentru gemenii lor și nu putem decât să-i felicităm pentru această dublă fericire.

Citeste si...  Adda a luat măsuri stricte pentru fiul ei, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme: „Sunt traumatizată, la urgențe e plin de copii mușcati”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi