Vestea momentului despre Florin Călinescu! Ce s-a întâmplat cu fosta vedetă Pro TV

Florin Călinescu este una dintre figurile cele mai cunoscute și mai îndrăgite de către români. Actorul a adus bucurie mulți ani în sufletele românilor, iar prezența sa pe micile ecrane era una așteptată cu nerăbdare de mulți telespectatori. Ce s-a întâmplat, însă, acum, cu vedeta celor de la PRO TV?Anunț de ultim moment despre Florin Călinescu. Vedeta de televiziune a luat o decizie drastică. Acesta a hotărât să stea departe de televiziune.După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Florin Călinescu s-a mutat la țară. Prezentatorul a renunțat la toate proiectele pe care le avea la TV și nu știe când va mai reveni pe micile ecrane.În urmă cu peste doi ani, el a șocat întreaga Românie după ce a demisionat de la PRO TV, după ani mulți puși în slujba acestui post. Călinescu a renunțat, atunci, la rolul de jurat de la „Românii au talent”.Decizia radicală luată de Florin Călinescu
Vedeta a semnat un nou contract cu Prima TV, unde a avut propriul show. Emisiunea lui Florin Călinescu nu a rezistat decât câteva luni pe post. Motivul ar fi fost legat de faptul că audiențele au fost sub așteptări. Așadar, proiectul său a fost scos din grila de programare iar ceea ce a urmat, i-a lăsat mască pe mulți dintre cei care îl urmăresc pe marele actor.El a decis să plece la țară. Florin Călinescu s-a mutat în casa părintească din județul Argeș, în comuna Babana, unde are deja o micuță fermă de animale.„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat, pentru că se ţinea de rele”, a spus el.Îi este dor de colegii de la „Românii au talent”
Despre ce îi oferă viitorul, Florin Călinescu nu a oferit multe detalii. Actorul nu știe când și dacă va mai reveni în televiziune. Cu toate acestea, el a explicat că îi este dor de colegii săi de la „Românii au talent”.„Nu știu când o să mai revin în televiziune. Nu pot să spun că îmi este dor de proiectul «Românii au talent». Îmi este dor de colegi, dar nu și de administrația de acolo.Eu nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva. Acum m-am mutat la țară, sunt bine”, a declarat Florin Călinescu pentru Click!.În prezent, Florin Călinescu se ocupă de online. El vrea să creeze conținut pentru Instagram, YouTube și TikTok. Vedeta este de părere că interesul oamenilor pentru televiziune a scăzut foarte mult în ultimii ani. El ia în calcul chiar să scrie scenarii pentru filme.

Citeste si...  De la 110 kg la 59 kg! Lenna Horvath vorbește despre operațiile care au transformat-o complet!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi