Viciul de care se ferește Monica Bârlădeanu: „Mi se pare că acesta distruge cel mai repede”

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai apreciate și mai talentate actrițe de la noi. Reușește să surprindă de fiecare dată cu versatilitatea de care dă dovadă când vine vorba despre rolurile pe care le interpretează. În prezent, admiratorii frumoasei actrițe o pot urmări în filmul „Taximetriști”. Parcă timpul nici nu a trecut peste chipul ei, iar acum vedeta a dezvăluit care sunt secretele ei de îngrijire corporală, dar și care este viciul de care se ferește.Viciul de care se ferește Monica Bârlădeanu. Foarte mulți fani o admiră pe Monica Bârlădeanu și datorită frumuseții ei. Cu toate că actrița susține că le este recunoscătoare părinților ei și lui Dumnezeu, pentru trăsăturile pe care le-a moștenit, tot ea a dezvăluit și că are câteva trucuri prin care se menține în formă.Viciul de care se ferește Monica BârlădeanuActrița în vârstă de 44 de ani recunoaște că s-a ferit mereu de fumat, pentru că acest viciu distruge pielea.Acesta nu este un lucru la care eu am contribuit. Este un dar. Trăsăturile sunt un dar, până la urmă. Te simți prost că ești felicitat pentru ceva care nu este chiar meritul tău, este meritul părinților tăi. Bineînțeles, este gustul lui Dumnezeu.Așa i-a plăcut Lui. Acum, că tu, ca om, te ocupi să nu distrugi și să conservi, asta este într-adevăr, contribuția ta. Nu am. (n.r. vreun viciu) Fumatul, în niciun caz. Mi se pare că acesta distruge cel mai repede pielea’, a declarat Monica Bârlădeanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.Toleranța corpului meu la rece a scăzut în timp în California, când era foarte cald. Începeam cu aerul condiționat, dădeam și mai rece. Peste tot pe unde intram mi se servea un pahar de apă rece cu gheață. Atunci, corpul tău începe să se raporteze la niște temperaturi foarte joase. Aici, niciodată nu deschid caloriferul în dormitor, sub nicio formă. Dorm des cu geamul deschis’, a completat Monica Bârlădeanu.
Ce spune despre noul ei rol
De data aceasta, după rolul serios din serialul Vlad, Monica Bârlădeanu are șansa să se joace cu un personaj savuros în filmul „Taximetriști”.Pornim de la Anișoara, o femeie exuberantă, îmbrăcată în pardesiu roșu, cică pe discreție. Trăiește în niște filme și ea. Este destul de atipică, dacă era zi, purta ochelari de soare. Este prima clientă a serii pentru Liviu și urcă în taxi cu o cerere foarte dubioasă. Mi se pare dubioasă, în momentul în care m-ai pune să urmăresc o mașină, aș întreba la fel: Ne luăm bătaie? Ce se întâmplă?’. Ce pot să îți spun este că treaba aceasta duce undeva, dar nu unde vă așteptați.Îmi plac personajele de orice fel. Sunt foarte OK și cu exuberanța, mi s-a părut absolut adorabilă această Anișoara, cu efervescența ei. Era ceva ce, să zicem, nu aveam în catalogul de personaje jucate. Și atunci m-am bucurat că am apucat să mă joc cu Anișoara’, a completat Monica Bârlădeanu, pentru sursa citată anterior.Are emoții chiar și acum când joacă
Are în spate o carieră impresionantă, atât ca actriță în România, cât și în producții internaționale. Cu toate acestea, recunoaște că are emoții în legătură cu fiecare rol pe care îl interpretează.Acesta este un subiect sensibil. Încredere în tine ca actor ai în momentul în care te-ai pregătit foarte bine, îți joci personajul și după ce ai jucat personajul, rămân emoțiile de la premieră. Eu cred că absolut toți actorii, oricât de experimentați ar fi, la premieră se întreabă: Oare cum o să fie primit personajul meu? Oare a fost bine? Putea să fie altfel? Puteam să fac și mai bine?’. Nu este matematică, este artă. Și atunci depinde ce ai putut să scoți din tine în ziua respectivă’, a încheiat Monica Bârlădeanu.

Citeste si...  Cât cere Chef Scărlătescu să gătească la cârciuma ta. Pare că merită…

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi