Vlăduţa Lupău, susținătoare a alăptării în public!

Deși alăptarea în public reprezintă un subiect tabu, Vlăduța Lupău nu are nicio problemă în a susține această practică sănătoasă pentru făt! Ea este total de acord cu femeile care fac asta, pentru că este mai important să-ți menții copilul bine hrănit decât să te ascunzi de ochii lumii.
Vlăduța Lupău se mulge în mașină
Vlăduța Lupău s-a reapucat repede de muzică de la naștere, și deși are concerte în toată țara, ea a ales să își alăpteze copilul. În timp ce se află pe drumuri, spre cântările pe care trebuie să le susțină, Vlăduța Lupău recunoaște că petrece mult timp ca să se mulgă, pentru ca laptele să nu-i „explodeze” în sâni. Deși îi este greu să alăpteze, ea consideră că niciun sacrificiu nu este prea mic pentru bebelușul său.
„Într-adevăr, alăptarea este grea la început, multe femei fac complicații cum ar fi mastita, pe urmă atașarea bebelușului face răni dureroase la sân și multe altele… Eu n-am avut parte de niciuna dintre cele pe care le amintesc, însă eu am problema cu laptele când sunt plecată. Pe drum sau între evenimente, eu stau la mașină și mă mulg, ca să nu explodeze’ sânii, depozitez laptele într-o ladă frigorifică și apoi ajung acasă și i-l dau copilului. E un efort și din partea mea, însă îl fac din toată inima”, a susținut Vlăduța Lupău.

Citeste si...  Denise Rifai, declarație de dragoste pentru cel mai dorit burlac din România!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi