Vloggerița mamă, săltată noaptea de mascați pentru că nu și-a plătit taxele!

Într-o acțiune spectaculoasă, bloggerița de pe Instagram, Valeria Cekalina, cunoscută sub numele de „Lerchek”, și soțul ei, Artem Cekalin, au fost treziți de mascați în miezul nopții, care au percheziționat vila lor de lux din Moscova! Potrivit portalului de știri RIA Novi Deni, cei doi sunt suspectați într-un caz de evaziune fiscală!
Departamentul principal de investigații al Comitetului de Investigații al Rusiei pentru orașul Moscova a confirmat faptul că Cekalina și soțul ei sunt suspectați că au evitat plata impozitelor în valoare de peste 300 de milioane de ruble (aproximativ 3,7 milioane de euro – n.red) prin intermediul unui sistem de impozitare simplificat, folosit ilegal. Cei doi au implicat și rudele în afacerea lor ilegală!
Rusoaica, implicată într-o evaziune fiscală!
Cu peste 10 milioane de abonați pe Instagram, Valeria Cekalina este una dintre cele mai populare mame de pe Instagram din Rusia, potrivit Forbes. Revista a estimat veniturile sale anuale din publicitate la 610.000 de dolari (aproximativ 46 de milioane de ruble la cursul de schimb actual) în 2020. Cu toate acestea, blogul său de pe Instagram a fost interzis în Federația Rusă.
La doar o zi înainte de percheziții, Lerchek a lăudat biroul fiscal rus pe blogul său, dar se pare că asta nu a ajutat-o cu nimic! Valeria Cekalina și soțul ei sunt acum într-o situație delicată, iar fanii săi așteaptă cu nerăbdare dezvoltările din acest caz șocant!

Citeste si...  Modelul care era s-o pățească în club acuză: „Am plecat plângând, fotbaliștii sunt proști și aroganți”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi